Vinski hrami Vipavske doline med martinom in božičem 2017

Vinski hrami Vipavske doline med martinom in božičem 2017

2018-03-22T12:20:13+00:00

V času martinovanja, ko iz mošta nastane vino, odprejo vrata svojih hramov tudi vinarji Vipavske doline. Obiskovalcem predstavijo vipavsko vino, ki ga preveva sonce in vonj po burji.

Že več kot dvajset let po Vipavskem vodi vinska cesta. Povezuje 27 krajev in celo vrsto vinarjev z izjemno ponudbo domače hrane in vin. Vipavska vinska cesta je izjemno slikovita in zato vaba za številne popotnike in vinoljubce.

Razvojna agencija ROD iz Ajdovščine že od začetka skrbi za označbo vseh poti do hramov in kmetij ter za pestrost ponudbe skozi celo leto. Za obiskovalce organiziramo različne prireditve, na katerih skrbimo za predstavitev vipavskih vin, zlasti avtohtonih sort. V jeseni vam ponujamo sklop prireditev Vinski hrami Vipavske doline med martinom in božičem, v okviru katere bodo letos vinarji svoje hrame odprli že devetnajstič zapored. Prireditve bodo v različnih krajih potekale od 2. novembra vse do 17. decembra. Dogajanje je tudi časovno razdeljeno, tako da bodo obiskovalci lahko obiskali več prireditev v osemnajstih krajih.

Podrobnejši pregled prireditev najdete na www.vinski-hrami.si.

“Vabljeni, da skupaj nazdravimo burji in soncu porojenemu vinu.”

Vipavska dolina. Kjer je vse drugače. Vse leto.

Želiš prejemati novice o aktualnih dogodkih in razpisih?

PRIJAVA NA E-NOVICE