Vabilo na webinar PREDSTAVITEV JAVNEGA RAZPISA ZA PODUKREP 6.4 PODPORA ZA NALOŽBE V VZPOSTAVITEV IN RAZVOJ NEKMETIJSKIH DEJAVNOSTI

Vabilo na webinar PREDSTAVITEV JAVNEGA RAZPISA ZA PODUKREP 6.4 PODPORA ZA NALOŽBE V VZPOSTAVITEV IN RAZVOJ NEKMETIJSKIH DEJAVNOSTI

2020-07-09T11:08:22+00:00

Regijska razvojna agencija ROD Ajdovščina vabi podjetnike iz Goriške regije na brezplačno on-line delavnico

WEBINAR

PREDSTAVITEV JAVNEGA RAZPISA ZA PODUKREP 6.4 PODPORA ZA NALOŽBE V VZPOSTAVITEV IN RAZVOJ NEKMETIJSKIH DEJAVNOSTI

Delavnica je namenjena predstavitvi razpisa, katerega cilj je zagotoviti podporo naložbam v ustanovitev in razvoj nekmetijskih dejavnosti na podeželju.

Program webinarja:

  1. Pregled razpisnih pogojev in zastavljenih meril
  2. Upravičeni stroški
  3. Kaj prepriča ocenjevalce
  4. Postopek prijave
  5. Dolžnosti po odobreni vlogi

Kdaj: Dogodek bo potekal preko aplikacije ZOOM v četrtek, 16. 7. 2020, ob 16.00 uri.

Trajanje: 2 uri (16:00 – 18:00)

Predavatelji: Katja Velikonja, ALIAS PLUS, projektno vodenje in svetovanje d.o.o.

Prijave: za udeležbo na webinarju je potrebna predhodna prijava preko prijavnega obrazca ali elektronske pošte na naslov andreja.vister@rra-rod.si. Posredovati morate tisti mail, s katerim boste vstopali v program. Zatem vam bomo poslali povezavo, kjer boste webinar lahko samo spremljali ali pa tudi zastavili vprašanje.

Prijave sprejemamo do zapolnitve prostih mest.

Delavnica je za udeležence brezplačna. Za dodatne informacije lahko pokličete na Regijsko razvojno agencijo ROD Ajdovščina, na telefonsko številko 05 365 36 02 (mag. Andreja Vister).

VABILO

Delavnica je financirana s strani Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo in SPIRIT Slovenija, javne agencije za spodbujanje podjetništva, internacionalizacije, tujih investicij in tehnologije, s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj. Izvaja se v okviru Javnega razpisa za financiranje izvajanja celovitih podpornih storitev za potencialne podjetnike in podjetja v okviru slovenskih poslovnih točk za obdobje od 2018 do 2022, SPOT regije. 

Želiš prejemati novice o aktualnih dogodkih in razpisih?

PRIJAVA NA E-NOVICE