Vabilo na strokovno ekskurzijo ODPIRANJE POSLOVNIH PRILOŽNOSTI IN PREDSTAVITEV DOBRIH PRAKS – OBALA Z ZALEDJEM

Vabilo na strokovno ekskurzijo ODPIRANJE POSLOVNIH PRILOŽNOSTI IN PREDSTAVITEV DOBRIH PRAKS – OBALA Z ZALEDJEM

2020-09-22T09:10:16+00:00

Regijska razvojna agencija ROD Ajdovščina vabi podjetnike in potencialne podjetnike iz Goriške regije na

»ODPIRANJE POSLOVNIH PRILOŽNOSTI IN PREDSTAVITEV DOBRIH PRAKS – OBALA Z ZALEDJEM«

Z namenom odpiranja poslovnih priložnosti se bomo tokrat odpeljali na Obalo z zaledjem, kjer nam bodo predstavili delovanje Kmetijske zadruge Agraria Koper, Zadruge ekoloških proizvajalcev Istre ter vas Padna.

PROGRAM:

7:00 Odhod iz Ajdovščine
08.30 – 09.30 Prihod in predstavitev delovanja KZ Agraria Koper in Mediteranskega vrta Purissima, ki je učni didaktični center, kjer lahko doživite mediteransko pestrost, spoznate tradicionalne rastline in okusite lokalno kulinariko.
10.00 – 11.00 Prihod v Šmarje – Predstavitev pametnih vasi Šmarje-Padna. Predstavitev povezovanja vinarjev, oljkarjev ter s pomočjo novih tehnologij bolj racionalnega kmetovanja in trženja proizvodov (predsednik LAS Istre mag. Andrej Medved).
11.30 – 13.00 Prihod v Padno. Predstavitev zadruge ZEPI – Zemlja in Morje (Zadruge ekoloških proizvajalcev Istre). Predstavitev povezovanja in skupnega trženja proizvodov (Dane Podmenik, predsednik Zadruge ekoloških proizvajalcev Istre).
13.00 – 14.15 Padna – Predstavitev razvoja vasi in povezovanja ponudnikov pri obiskih potniških ladij, voden ogled vasi (Denis Goja, predsednika KS Padna).
14.30 – 17.00 Padna – čas za kosilo v restavraciji Idila ter predstavitev mladega prevzemnika kmetije (Simon Pribac iz Kmetije Pribac).
17.00 Odhod v Ajdovščino

Kdaj: ponedeljek, 28. 9. 2020, ob 7:00 uri

Trajanje: 11 ur (7.00 – 18.00)

Kje: odhod avtobusa izpred Območne obrtno-podjetniške zbornice Ajdovščina (Vipavska cesta 4, 5270 Ajdovščina)

Prijave: za udeležbo na izmenjavi dobrih praks je potrebna predhodna prijava preko prijavnega obrazca. Za več informacij nam lahko pišete na elektronski naslov andreja.vister@rra-rod.si.

Prijave sprejemamo do zapolnitve prostih mest.

Izmenjava dobrih praks je za udeležence brezplačna. Za dodatne informacije lahko pokličete na Regijsko razvojno agencijo ROD Ajdovščina, na telefonsko številko 05 365 36 02.

Vljudno vabljeni!

VABILO

Delavnica je financirana s strani Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo in SPIRIT Slovenija, javne agencije za spodbujanje podjetništva, internacionalizacije, tujih investicij in tehnologije, s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj. Izvaja se v okviru Javnega razpisa za financiranje izvajanja celovitih podpornih storitev za potencialne podjetnike in podjetja v okviru slovenskih poslovnih točk za obdobje od 2018 do 2022, SPOT regije. 

Želiš prejemati novice o aktualnih dogodkih in razpisih?

PRIJAVA NA E-NOVICE