Vabilo na webinar: UPORABA SPLETNIH ORODIJ ZA DELO NA DALJAVO

Vabilo na webinar: UPORABA SPLETNIH ORODIJ ZA DELO NA DALJAVO

2021-01-18T08:06:02+00:00

Regijska razvojna agencija ROD Ajdovščina vabi podjetnike iz Goriške regije na brezplačen webinar

UPORABA SPLETNIH ORODIJ ZA DELO NA DALJAVO

Delavnica je namenjena lažji tranziciji ekip na nove načine komunikacije in sodelovanja na daljavo. Osredotočili se bomo na praktično uporabo aplikacije Zoom za video komunikacijo in uporabo virtualne table Miro za vizualizacijo pogovorov. Izvedli bomo primer spletnega sestanka, ki ga bomo opravili v obliki preproste delavnice.

Vsebina delavnice:

  • Osnove uporabe spletnih orodij
  • Organizacija spletnih sestankov
  • Uporaba virtualnih orodij za boljšo vizualizacijo

Kdaj: Dogodek bo potekal preko aplikacije ZOOM v četrtek, 28. 1. 2021, ob 13.00 uri.

Trajanje: 2 uri (13:00 – 15:00)

Predavatelj: Matic Batagelj

 

Prijave: za udeležbo na webinarju je potrebna predhodna prijava preko prijavnega obrazca. Posredovati morate tisti mail, s katerim boste vstopali v program. Zatem vam bomo poslali povezavo, kjer boste webinar lahko samo spremljali ali pa tudi zastavili vprašanje.

Delavnica je za udeležence brezplačna. Za dodatne informacije lahko pokličete na Regijsko razvojno agencijo ROD Ajdovščina, na telefonsko številko 05 365 36 02 (mag. Andreja Vister).

Vljudno vabljeni!

VABILO

 

Delavnica je financirana s strani Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo in SPIRIT Slovenija, javne agencije za spodbujanje podjetništva, internacionalizacije, tujih investicij in tehnologije, s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj. Izvaja se v okviru Javnega razpisa za financiranje izvajanja celovitih podpornih storitev za potencialne podjetnike in podjetja v okviru slovenskih poslovnih točk za obdobje od 2018 do 2022, SPOT regije. 

Želiš prejemati novice o aktualnih dogodkih in razpisih?

PRIJAVA NA E-NOVICE