Javni poziv za sodelovanje v nacionalni kampanji za promocijo slovenskega gospodarstva v tujini »I feel Slovenia. Green. Creative. Smart.«

2021-04-13T05:13:37+00:00

Povezava na razpis

Datum objave: 18. 2. 2021

Rok za oddajo: Javni poziv je odprt do 12. 3. 2021, do 16. ure.

Predmet javnega razpisa: SPIRIT Slovenija želi s pozivom dopolniti bazo t. i. ambasadorjev, katerih poslovni modeli, rešitve, izdelki in storitve izkazujejo ključne komponente slovenskega gospodarstva: zeleno, kreativno in pametno.

Namen projekta ambasadorstva nacionalne kampanje je z aktivno vzajemno promocijo javne agencije SPIRIT Slovenija in ambasadorjev dodatno pripomoči k večji prepoznavnosti slovenskega gospodarstva na globalnem konkurenčnem trgu kot tudi posameznih podjetij, ki so ustvarila prebojne gospodarske rešitve.

Prebojne rešitve ambasadorjev bo SPIRIT Slovenija vključil v mednarodno komunikacijsko kampanjo ter promocijske aktivnosti, s katerimi bo izvajal promocijo slovenskega gospodarstva v tujini. Gre za aktivno predstavitev prebojnih gospodarskih rešitev, ki podpirajo zgodbo zelene, ustvarjalne in pametne Slovenije ter trajnostno naravnanega poslovanja, kar je sporočilo slovenskega gospodarstva tujim investitorjem ter tujim kupcem slovenskega blaga in storitev.

SPIRIT Slovenija bo bazo 21 ambasadorjev (ki se bodo pridružili lani izbranim 19 ambasadorjem) oblikoval na podlagi prispelih prijav, ki bodo v prijavnem obrazcu zbrale največje število točk, pri čemer si komisija zaradi zagotavljanja čim boljše predstavitve raznolikih panog, pridržuje pravico, da bo med ambasadorje uvrstila največ 3 podjetja iz iste panoge.

Komisija si tudi pridržuje pravico, da med ambasadorje izbere manjše oz. večje število od predvidenih 21 ambasadorjev.

Želiš prejemati novice o aktualnih dogodkih in razpisih?

PRIJAVA NA E-NOVICE