Vabilo na spletni webinar: UPORABA INSTAGRAMA IN DRUGIH SOCIALNIH OMREŽIJ ZA PODJETJA

Vabilo na spletni webinar: UPORABA INSTAGRAMA IN DRUGIH SOCIALNIH OMREŽIJ ZA PODJETJA

2021-03-08T11:07:13+00:00

Regijska razvojna agencija ROD Ajdovščina vabi podjetnike iz Goriške regije na brezplačen webinar

UPORABA INSTAGRAMA IN DRUGIH SOCIALNIH OMREŽIJ ZA PODJETJA

Instagram predstavlja, z milijardo aktivnimi uporabniki, za podjetja odlično marketinško priložnost. Podjetje ga lahko izkorišča za namen gradnje lastne blagovne znamke, povezovanja z uporabniki in vizualno komuniciranje svoje zgodbe. Za popolni izkoristek potenciala pa mora podjetje Instagram najprej poznati do potankosti. Zato vas vabimo, da se nam pridružite na delavnici.

Vsebina delavnice:

  • Osnove uporabe Instagrama in drugih socialnih omrežij za podjetja – predstavitev dobre podjetniške prakse
  • Prikaz uporabe Instagram story-ev, objav, hashtagov in drugih funkcionalnosti v praksi za predstavitev svojih storitev/produktov/posla/podjetja
  • Predstavitev osnov Instagrama, smotrnosti uporabe le-tega, primerjava z drugimi socialnimi omrežji
  • Interakcije s kupci

Kdaj: Dogodek bo potekal preko aplikacije ZOOM v četrtek, 18. 3. 2021, ob 13.00 uri.

Trajanje: 2 uri (13:00 – 15:00)

Predavatelj: Reinkarmika, Karmen Koren

Prijave: za udeležbo na webinarju je potrebna predhodna prijava preko prijavnega obrazca. Posredovati morate tisti mail, s katerim boste vstopali v program. Zatem vam bomo poslali povezavo, kjer boste webinar lahko samo spremljali ali pa tudi zastavili vprašanje.

Delavnica je za udeležence brezplačna. Za dodatne informacije lahko pokličete na Regijsko razvojno agencijo ROD Ajdovščina, na telefonsko številko 05 365 36 02 (mag. Andreja Vister).

Vljudno vabljeni!

Delavnica je financirana s strani Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo in SPIRIT Slovenija, javne agencije za spodbujanje podjetništva, internacionalizacije, tujih investicij in tehnologije, s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj. Izvaja se v okviru Javnega razpisa za financiranje izvajanja celovitih podpornih storitev za potencialne podjetnike in podjetja v okviru slovenskih poslovnih točk za obdobje od 2018 do 2022, SPOT regije.  

Želiš prejemati novice o aktualnih dogodkih in razpisih?

PRIJAVA NA E-NOVICE