Tržnica na borjaču, spletni portal za trženje lokalno pridelane hrane

Tržnica na borjaču, spletni portal za trženje lokalno pridelane hrane

2021-03-26T12:22:33+00:00

Mestna občina Nova Gorica in Občina Ajdovščina sta se v skladu s svojo trajnostno naravnanostjo odločili investirati v razvoj spletnega orodja za trženje lokalno pridelane hrane. Njuna odločitev za ta projekt je del širših, dolgoročnih prizadevanj na področju dviga stopnje prehranske samooskrbe in izboljšanja konkurenčnosti kmetijstva.

Ob podpori Občine Renče-Vogrsko in v sodelovanju z Regijsko razvojno agencijo ROD Ajdovščina je tako nastal napreden spletni portal z imenom Tržnica na borjaču.

Pridelovalcem in predelovalcem lokalnih pridelkov in izdelkov iz Goriške statistične regije ponuja brezplačno objavo oglasov s svojo ponudbo. Kupci pa lahko na spletišču najdejo zdravo, svežo, lokalno pridelano hrano. Poleg tržnice na spletnem naslovu lahko poiščete odgovore na vprašanje, zakaj je dobro kupovati lokalno. Portal prinaša tudi veliko koristnih informacij za pridelovalce, tako s področja kmetijstva kot tudi s področij, ki pripomorejo k uspešnemu poslovanju.

Spletna tržnica je zasnovana z upoštevanjem visokih standardov varnosti in transparentnosti, kar pomeni, da lahko oglase objavljajo le ponudniki z registrirano kmetijsko dejavnostjo, dopolnilno dejavnostjo na kmetiji ali ustrezno gospodarsko dejavnostjo.

Upravljalec spletne strani Tržnice na borjaču je Regijska razvojna agencija ROD Ajdovščina.

Tržnica na borjaču je dostopna na spletnem naslovu: www.trznicanaborjacu.si

Z namenom promocije smo vzpostavili stran na Facebooku www.facebook.com/trznicanaborjacu in profil na Instragramu www.instagram.com/trznicanaborjacu/ ter posneli promocijski video.

Želiš prejemati novice o aktualnih dogodkih in razpisih?

PRIJAVA NA E-NOVICE