Vabilo na delavnice GROW SLOVENIA WITH GOOGLE

Vabilo na delavnice GROW SLOVENIA WITH GOOGLE

2021-05-11T12:21:53+00:00

Z vami delimo vabilo v organizaciji Google, ki v sodelovanju z Ministrstvom za gospodarski razvoj in tehnologijo Republike Slovenije predstavlja pobudo Grow Slovenia with Google, katere cilj je prispevati k okrevanju in razvoju slovenskega gospodarstva ter pospešiti digitalno preobrazbo kot odgovor na pandemijo COVID19.

Javna agencija Spirit Slovenija tesno sodeluje pri pobudi in omogoča brezplačne delavnice o digitalnih veščinah, digitalnem trženju, umetni inteligenci in tem, kako vstopiti na mednarodni trg. Delavnice so namenjene posameznikom in podjetjem, ki želite pridobiti marketinška in digitalna znanja, razviti digitalne veščine, spremeniti obstoječe ali oblikovati nove poslovne modele, ustvariti nova delovna mesta ter povečati učinkovitost, konkurenčnost in rast podjetja.

Grow Slovenia with Google

Prijavite se na brezplačne 90 minutne online delavnice, ki jih bodo vodili trenerji, strokovnjaki marketinga, poznavalci digitalnega sveta in umetne inteligence.

Delavnice so iz področij:

  • Digitalnega marketinga in digitalnih veščin,
  • Digitalnega marketinga in digitalnih veščin v turizmu,
  • Umetne inteligence v marketingu in spletni prodaji.

Želite razvijati digitalne veščine, spremeniti obstoječe ali oblikovati nove poslovne modele, ustvariti nova delovna mesta ter povečati učinkovitost, konkurenčnost in rast podjetja? Prijavite se na izbrane delavnice.  

Več o delavnicah (CPOEF)  

Več o izobraževalnih programih za izvoznike (SPIRIT Slovenia)

Želiš prejemati novice o aktualnih dogodkih in razpisih?

PRIJAVA NA E-NOVICE