Regijska razvojna agencija ROD

S skupnim delom in naravnanostjo k rešitvam, za vas snujemo, koordiniramo in izvajamo projekte, ki so usmerjeni v spodbujanje celostnega razvoja našega območja. V informiranju, povezovanju in sodelovanju vidimo temeljne vrednote, ki ustvarjajo dolgoročne vezi. Z ustreznim in uspešnim dialogom smo se uveljavili kot ugleden in zanesljiv partner tudi v mednarodnih organizacijah.

Poslanstvo

 

Že od samega začetka dajemo poudarek razvoju skupnosti po principu »od spodaj navzgor«. Zaznavamo potrebe lokalnega okolja, upoštevamo pobude skupnosti in krepimo medregijsko sodelovanje. Ta del poslanstva izpolnjujemo s spodbujanjem podjetniške miselnosti in razvojem podjetniških vrednot zlasti med mladimi. S svojim delom prispevamo tudi k razvoju podeželja in kmetijstva ter promociji uporabe lokalno pridelanih proizvodov. Z namenom utrjevanja poti podjetništvu izvajamo naloge upravljanja in promocije investicijskih priložnosti Goriške regije. Vpeti smo v aktivnosti spodbujanja turizma ter nudimo svetovanje in pomoč pri prijavi projektov na razpise. Svoje poslanstvo izpolnjujemo ob spoštovanju načel trajnostnega razvoja in upoštevanju skladnega okoljskega načrtovanja.

Vizija

 

Našo prihodnost želimo graditi na spodbujanju podjetništva in usmeritvi v digitalnost ob sočasnem doseganju okoljske trajnosti ter posledično tudi prilagajanju kmetijstva in skrbi za razvoj podeželja.

Naša Ekipa

 

Brigita HABJAN ŠTOLFA

DIREKTORICA
    brigita.stolfa@rra-rod.si
   (+386) 031 683 599

Elizabeta VALIČ

POSLOVNA SEKRETARKA
    elizabeta.valic@rra-rod.si
  05 365 36 00
065 556 230

mag. Andreja VISTER

KOORDINATORKA PROJEKTOV
    andreja.vister@rra-rod.si
  065 556 232

Suzana ŽVOKELJ FERJANČIČ

KOORDINATORKA PROJEKTOV

suzana.ferjancic@rra-rod.si
065 556 238

Melita MAVRIČ

KOORDINATORKA PROJEKTOV

melita.mavric@rra-rod.si
065 556 239

Meta BRATINA

KOORDINATORKA PROJEKTOV

 

Tanja KRAPEŽ

KOORDINATORKA PROJEKTOV

tanja.krapez@rra-rod.si
065 556 233

Patricija ŠTOR

KOORDINATORKA PROJEKTOV

patricija.stor@rra-rod.si
065 556 235

Ambrož ČERNE

KOORDINATOR PROJEKTOV

ambroz.cerne@rra-rod.si
065 556 237

CILJ BREZ PLANA OSTANE LE ŽELJA…

STOPITE V STIK Z NAMI.

3 + 7 =