Javno povabilo podjetjem in izobraževalnim ustanovam za sodelovanje na dogodku ‘Mladi in Castra’

 
 
 

Naročnik: Regijska razvojna agencija ROD Ajdovščina

Datum objave javnega povabila: 23.8.2024

Namen dogodka Mladi in Castra:

Potreba gospodarstva po samostojnih, samozavestnih, ustvarjalnih in kreativnih delavcih je vsak dan večja. Poleg tega se kaže tudi potreba po izkustvenem učenju. Regijska razvojna agencija ROD Ajdovščina bo organizirala večdnevni dogodek namenjen učencem 9. razredov osnovnih šol z območja dveh občin: Ajdovščine in Vipave. Dogodek ‘Mladi in Castra’ bo predstavljal bogato, izkustveno učno okolje, kjer bodo devetošolci prišli v neposreden stik s poklici in podjetniki, ki jim bodo na zanje zanimiv način predstavili potrebne spretnosti in kompetence za opravljanje določenega poklica. Devetošolci bodo tako bolje opolnomočeni za izbiro poklica.

Predmet javnega povabila je izbor desetih (10) podjetij oziroma izobraževalnih ustanov za sodelovanje pri organizaciji in izvedbi izkustvenih delavnic v okviru dogodka Mladi in Castra.

Podrobnosti dogodka:

Kje? Območna obrtna zbornica Ajdovščina, Vipavska cesta 4, 5270 Ajdovščina

Kdaj? od 16. 9. 2024 do 20. 9. 2024 (pet dni), v dopoldanskem času med 8.00 in 12.00 uro.

Trajanje izkustvene delavnice: 1, 5 ure.

V enem dnevu se vsaka delavnica izvede dvakrat. V prvem terminu bo delavnica potekala med 8.15 in 9.45 , v drugem terminu pa med 10.30 in 12.00. V vsaki delavnici bo sodelovalo max. 7 učencev.

V petih dneh bo dogodek obiskalo več kot 350 devetošolcev.

Pogoji za sodelovanje:

Podjetje mora imeti veljavno registracijo za opravljanje dejavnosti, ki jo predstavlja v okviru dogodka.

Ponudbo za organizacijo in izvedbo izkustvene delavnice, ki se vsak dan od 16. 9. 2024 do 20. 9. 2024 ponovi dvakrat, je potrebno pripraviti na predpisanem obrazcu. Ponudnik poda kratko predstavitev poklica, ki ga želi predstaviti. Ponudbena cena mora vključevati vse predvidene stroške vključno z DDVjem.

Merilo: ekonomsko najugodnejša ponudba ob upoštevanju izhodišča koncepta dogodka, da so predstavljeni raznoliki poklici.

Dodatne zahteve: Izbrani ponudnik bo vsebino predstavitve pred izvedbo podrobneje dogovoril z naročnikom.

Plačilni pogoji: Naročnik bo poravnal izstavljen račun za opravljeno storitev v roku 30 dni od njegovega prejema skupaj s poročilom o izvedbi.

Rok za oddajo ponudbe na predpisanem obrazcu: ponedeljek, 10. 9. 2024 do 12:00 ure na e-naslov: tanja.krapez@rra-rod.si

Dodatne informacije: kontaktna oseba je Tanja Krapež, tel. št.: 065 556 233, e-naslov: tanja.krapez@rra-rod.si

JAVNI POZIV

OBRAZEC