Odprt javni poziv za počitniško delo 2022

Občina Ajdovščina vabi dijake in študente k prijavi na javni poziv Počitniško delo 2022. Pomoč bo med poletnimi počitnicami potrebovalo 15 občinskih javnih ustanov. Posamezen dijak ali študent bo lahko opravil 120 delovnih ur ter zaslužil 5,5 evra neto na uro.

Namen poziva je spodbuditi mlade k aktivnemu preživljanju počitnic ter jim hkrati omogočiti pridobivanje izkušenj in spoznavanje del na različnih področjih javnega sektorja in vključevanje v družbeno življenje lokalne skupnosti. Na poziv se lahko prijavijo dijaki in študentje, starejši od 15 let, s stalnim prebivališčem v občini Ajdovščina, posamezna ustanova pa je za opravljanje dela določila tudi svoje pogoje, ki so navedeni v javnem pozivu. Prednost bodo imeli kandidati z višjimi zaključnimi ocenami, po potrebi pa bodo s kandidati opravljeni tudi razgovori.

REGIJSKA RAZVOJNA AGENCIJA ROD AJDOVŠČINA: 

Za pomoč pri izvajanju tekočih aktivnosti (InCastra in Evropski teden mobilnosti) išče Regijska razvojna agencija ROD Ajdovščina  2 študenta.

termin: od 5. 9. 2022 do 23. 9. 2022, največ 120 ur na študenta

pogoji: družboslovna smer, natančnost, organizacijske spretnosti, komunikacijske spretnosti, računalniško znanje, vozniški izpit B kategorije

Rok za oddajo e-prijave je 18. 5., pohitite s prijavami! 

Javni poziv – počitniško delo 2022