Vabilo na izmenjavo dobrih praks PAMETNE TOVARNE – DIGITALIZACIJA, ROBOTIZACIJA IN AVTOMATIZACIJA PROIZVODNIH PROCESOV

SPOT Svetovanje GORIŠKA vabi podjetnike iz Goriške regije na izmenjavo dobrih praks PAMETNE TOVARNE – DIGITALIZACIJA, ROBOTIZACIJA IN AVTOMATIZACIJA PROIZVODNIH PROCESOV

Avtomatizacija in robotizacija vse bolj vstopata v proizvodne, pakirne in skladiščne sisteme panog vseh vrst. Ti sistemi omogočajo uvajanje učinkovitega proizvodnega sistema z visoko stopnjo hitre prilagodljivosti. Pri tem je pomemben dejavnik, ki opravičuje uvedbo robotizacije gotovo ponovljivost, ki bistveno vpliva na izboljšanje kakovosti izdelkov. Z namenom izmenjave dobrih praks se bomo odpeljali na Dolenjsko, kjer nam bodo predstavili njihov napredek na tem področju.

Program:
07:00 – Odhod iz Ajdovščine
09:00 – LABTOP – Laboratorij za tovarne prihodnosti (ogled) 10:45 DSV Slovenia d.o.o. (ogled in predstavitev) 12:15
TRAC d.o.o. (Kulturni center Primoža Trubarja – predstavitev) 13:00 Kosilo 15:30 Povratek v Ajdovščino
Kdaj: četrtek, 24. 11. 2022, ob 7.00 uri
Trajanje: 10,5 ur (7.00 – 17.30)
Kje: odhod avtobusa izpred Območne obrtno-podjetniške zbornice Ajdovščina (Vipavska cesta 4, 5270 Ajdovščina)

Prijave: za udeležbo na izmenjavi dobrih praks je potrebna predhodna prijava preko prijavnega obrazca. Izmenjava dobrih praks je za udeležence brezplačna. Za dodatne informacije lahko pokličete na Regijsko razvojno agencijo ROD Ajdovščina, na telefonsko številko 06 555 62 32.

VABILO

Delavnica je financirana s strani Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo in SPIRIT Slovenija, javne agencije za spodbujanje podjetništva, internacionalizacije, tujih investicij in tehnologije, s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj. Izvaja se v okviru Javnega razpisa za financiranje izvajanja celovitih podpornih storitev za potencialne podjetnike in podjetja v okviru slovenskih poslovnih točk za obdobje od 2018 do 2022, SPOT regije.