VABILO NA USPOSABLJANJE DOPOLNILNA DEJAVNOST NA KMETIJI – NOVA POSLOVNA PRILOŽNOST

Regijska razvojna agencija ROD Ajdovščina vabi podjetnike iz Goriške regije na usposabljanje DOPOLNILNA DEJAVNOST NA KMETIJI – NOVA POSLOVNA PRILOŽNOST. 

Na usposabljanju boste izvedeli vse o dopolnilnih dejavnostih na kmetiji. Kaj lahko delate v okviru le-teh, kako pričeti, kakšni so pogoji in morebitne omejitve, kakšni so higienski standardi, davčne obveznosti idr.. Izvedeli boste kaj vse morate imeti urejeno, da boste imeli odličen poslovni odnos s kupci in čim manj težav s Finančno upravo ter kako se lotiti ”birokracije”. Predavanje je namenjeno vsem, ki že imate ali razmišljate, da bi mogoče pričeli z dopolnilno dejavnostjo na kmetiji.

sreda, 14.12.2022 (ZOOM)

  • od 16:30 do 18:45 Osnovne informacije o dopolnilnih dejavnostih na kmetiji. (Srečko Horvat)
  • skupine dopolnilnih dejavnosti na kmetiji,
  • obseg opravljanja dopolnilnih dejavnosti na kmetiji,
  • osnovni pogoji za opravljanje dopolnilne dejavnosti na kmetiji,
  • posebne zahteve za opravljanje posameznih dopolnilnih dejavnosti na kmetiji.

četrtek, 15.12.2022 (ZOOM)

  • od 16:00 do 17:30 Osnovna higienska stališča za higieno in varnost živil. (Karmen Bizjak Bat)
  • od 17:30 do19:00 Izpolnjevanje davčnih obveznosti. (Ana Demšar Benedičič)

petek, 16.12.2022 (ZOOM)

  • od 16:00 do 17:30 Aktualni razpisi. (Darja Zadnik)
  • od 17:30 do 18:15 Načrtovanje dopolnilne dejavnosti na kmetiji, oblikovanje ponudbe, marketing in trženje. (Srečko Horvat)

Prijave: za udeležbo na delavnici je potrebna predhodna prijava preko prijavnega obrazca ali elektronske pošte na naslov andreja.vister@rra-rod.si.

Delavnica je za udeležence brezplačna. Za dodatne informacije lahko pokličete na Regijsko razvojno agencijo ROD Ajdovščina, na telefonsko številko 065 556 232 (mag. Andreja Vister).

Vljudno vabljeni!

VABILO

 

Delavnica je financirana s strani Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo in SPIRIT Slovenija, javne agencije za spodbujanje podjetništva, internacionalizacije, tujih investicij in tehnologije, s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj. Izvaja se v okviru Javnega razpisa za financiranje izvajanja celovitih podpornih storitev za potencialne podjetnike in podjetja v okviru slovenskih poslovnih točk za obdobje od 2018 do 2022, SPOT regije.