Vabilo na usposabljanje Z RAZLIČNIMI TEHNIKAMI NAD STRES NA DELOVNEM MESTU

S stresnimi situacijami se srečujemo na vsakem koraku, tako v službi kot doma. Posledica delovnega stresa ni le slabša delovna uspešnost, pogoste bolniške odsotnosti, ampak tudi zdravstveni problemi, zmanjšana zmožnost za delo in slabša kakovost življenja.

Čas pred vstopom v novo leto je čas opuščanja in sprejemanja novih odločitev. Vabimo vas, da se nam pridružite na sklopu treh delavnic in spoznate kako lahko sami odpravite stres.

Program:

  1. dan, 20.12.2022 ob 9.00 uri: Krepitev imunskega sistema in zdrava prehrana za krepitev organizma ter lažje soočanje s stresom. (Tina Kobal, TI-Natura celosten pristop k zdravju)
  2. dan, 21.12.2022 ob 9.00 uri: Dihalnica – vpliv zavestnega dihanja na zdravje in zmanjšanje stresa ter praktične vaje, ki spodbujajo zavest o gibanju, drži in dihanju. (dr. Milan Hosta, TEDU, Inštitut za kulturo telesa in duha)
  3. dan, 22.12.2022 ob 9.00 uri: Predstavitev metode Feldenkrais, s katero lahko izboljšate svojo držo in gibljivost. Učinki metode so večplastni in zaznavni tako na fizični kakor tudi na psihični ravni, saj so naši mentalni in čustveni vzorci neločljivo povezani z našo držo, mišičnim tonusom ter načinom gibanja. (dr. Mateja Pate, Mikrogib)

 

Trajanje celotnega usposabljanja: 10 šolskih ur

Kje: velika predavalnica Območne obrtno-podjetniške zbornice Ajdovščina (Vipavska cesta 4, 5270 Ajdovščina)

Prijave: ker je zaradi narave dela število mest omejeno vas vabimo, da se na delavnice čim prej prijavite preko prijavnega obrazca.

Usposabljanje je za udeležence brezplačno.

Za dodatne informacije lahko pokličete na Regijsko razvojno agencijo ROD Ajdovščina, na telefonsko številko 065 556 232 oziroma preko elektronskega naslova: andreja.vister@rra-rod.si, kontaktna oseba: Andreja Vister.

Vljudno vabljeni!

VABILO

 

Delavnica je financirana s strani Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo in SPIRIT Slovenija, javne agencije za spodbujanje podjetništva, internacionalizacije, tujih investicij in tehnologije, s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj. Izvaja se v okviru Javnega razpisa za financiranje izvajanja celovitih podpornih storitev za potencialne podjetnike in podjetja v okviru slovenskih poslovnih točk za obdobje od 2018 do 2022, SPOT regije.