Vabljeni k izpolnitvi ankete na temo ekološkega kmetovanja

 

 

Del projekta sodelovanja lokalnih akcijskih skupin PREHOD NA SONARAVNO OSKRBO S HRANO so tudi aktivnosti usmerjene v ustvarjanje trajnostnega prehranskega okolja. Poznavanje potreb in preferenc potrošnikov glede nakupa ekoloških živil je pomembno za nadaljnji razvoj ekološkega kmetovanja, zato vas vabimo k izpolnitvi ankete.

Anketa je namenjena prvenstveno prebivalcem in obiskovalcem območja vključenih akcijskih skupin – LAS s CILjem (Občine Cerkno, Idrija, Logatec), LAS V objemu sonca (Občine Renče-Vogrsko, Šempeter-Vrtojba, Brda, Miren-Kostanjevica in Mestna občina Nova Gorica) in LAS Vipavska dolina (Občini Ajdovščina, Vipava).

Povezava do ankete je tukaj

Za dodatne informacije so vam na voljo na Idrijsko-Cerkljanski razvojni agenciji d.o.o. Idrija, ki je vodilni partner LAS S CILjem. Na elektronskem naslovu: info@las-sciljem.si 

Aktivnost se izvaja v okviru operacije sodelovanja lokalnih akcijskih skupin PREHOD NA SONARAVNO OSKRBO S HRANO, ki jo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja.