+386 (0)5 365 36 00 info@rra-rod.si

Regijska razvojna agencija ROD je aktivno vpeta v Regionalni razvoj Goriške razvojne regije, ki zaobjema celotno Severno Primorsko (trinajst občin). 

Trajanje projekta:

Partnerstvo:

Vsaka izmed razvojnih agencij pa je stalno zadolžena za koordiniranje enega izmed področij izvajanja Regionalnega razvojnega programa:
 
·       področje človeških virov pokriva Posoški razvojni center,
 
·       področje podeželja pokriva Regijska razvojna agencija ROD Ajdovščina,
 
·       področje gospodarstva in turizma  RRA SEVERNE PRIMORSKE d.o.o. Nova Gorica in
 
·       področje okolja in prostora Idrijsko-Cerkljanska razvojna agencija d.o.o. Idrija.

Vrednost projekta:

Opis projekta:

Regijska razvojna agencija ROD je aktivno vpeta v REGIONALNI RAZVOJ GORIŠKE RAZVOJNE REGIJE, ki zaobjema celotno Severno Primorsko (trinajst občin). V vsaki od dvanajstih slovenskih razvojnih regij delujejo regionalne razvojne agencije, ki predstavljajo pomembno podporno okolje občinam in ostalim deležnikom. V Goriški razvojni regiji delujejo štiri razvojne agencije: poleg Regijske razvojne agencije ROD še Posoški razvojni center (PRC) s sedežem v Tolminu, Idrijsko-Cerkljanska razvojna agencija d.o.o. Idrija (ICRA) s sedežem v Idriji in Razvojna agencija Severne Primorske d.o.o. Nova Gorica (RRA) s sedežem v Novi Gorici, ki so pogodbeno povezane v Severnoprimorsko mrežno regionalno razvojno agencijo (Severnoprimorska MRRA) in so skupaj vpisane v Evidenco regionalnih razvojnih agencij na Ministrstvu za gospodarski razvoj in tehnologijo za programsko obdobje 2014-2020.

MRRA skrbi za izvajanje splošnih razvojno-pospeševalnih nalog v regiji in zagotavljanje strokovne, tehnične in administrativne podpore za delovanje obeh organov odločanja v regiji; Sveta regije in Regionalnega razvojnega sveta. Razvojne agencije, povezane v Severnoprimorsko MRRA, so medsebojno enakopravne in delujejo po principu projektnega sodelovanja in krožnega mrežnega vodenja. S 1.4.2014 je vodenje Severnoprimorske MRRA prevzel Posoški razvojni center.

Naziv programa:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Sed convallis tristique sem. Nulla metus metus, ullamcorper vel, tincidunt sed, euismod in, nibh. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Morbi lacinia molestie dui. Donec lacus nunc, viverra nec, blandit vel, egestas et, augue. Curabitur sit amet mauris. Morbi in dui quis est pulvinar ullamcorper. Morbi in ipsum sit amet pede facilisis laoreet. Quisque cursus, metus vitae pharetra auctor, sem massa mattis sem, at interdum magna augue eget diam In scelerisque sem at dolor. undefined undefined undefined undefined undefined undefined undefined undefined undefined undefined