+386 (0)5 365 36 00 info@rra-rod.si

Regijska razvojna agencija ROD Ajdovščina v okviru SPOT svetovanje GORIŠKA nastopa kot projekti partner, ki zagotavlja izvajanje celovitih podpornih storitev za potencialne podjetnike in MSP, povezovanje različnih institucij in vzpostavljanja partnerstva za spodbujanje podjetništva na lokalni in regionalni ravni.

Trajanje projekta:

2018 – 2022

Partnerstvo:

RRA Severne Primorske d.o.o. Nova Gorica, Regijska razvojna agencija ROD Ajdovščina, Posoški razvojni center, Idrijsko-Cerkljanska razvojna agencija d.o.o. Idrija, Območna obrtno-podjetniška zbornica Nova Gorica, Območna obrtno-podjetniška zbornica Ajdovščina

Vrednost projekta:

1.342.800,00 EUR  / 223.800,00 EUR

Opis projekta:

Regijska razvojna agencija ROD Ajdovščina v okviru SPOT svetovanje GORIŠKA nastopa kot projekti partner, ki zagotavlja izvajanje celovitih podpornih storitev za potencialne podjetnike in MSP, povezovanje različnih institucij in vzpostavljanja partnerstva za spodbujanje podjetništva na lokalni in regionalni ravni, evidentiranje potreb na lokalni in regionalni ravni, poročanje o zaznanih administrativnih ovirah s strani svetovancev pri nastajanju in delovanju podjetij.

Ključne aktivnosti so:

  • Informiranje
  • Svetovanje
  • Animiranje in povezovanje regionalnega okolja
  • Usposabljanja in delavnice
  • Izmenjava dobrih praks in odpiranje poslovnih priložnosti
  • Poročanja in sooblikovanja podpornega okolja za poslovne subjekte

Naziv programa:

Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.